Björn och jag kämpar på och allt känns bra, vi har lite små saker kvar men det är gjort innan dagens slut skönt!.. vi skriver ett nytt inlägg när allt är klappat och klart!
 
 
Nu har vi på allvar börjat på upp sker på hemsidan. Den del som ännu inte är fullbordad är den om hjärnan som planerar att komplitera ikväll. När hjärnan är klar och vi har fått upp allting om länderna så har vi "bara" analysen kvar som vi kommer få sitta och slita med dag och natt sista dagen innan jag och Jesper åker till Libanon. 
 

Slutspurt

02/14/2011

1 Comment

 
Vi har idag och i helgen börjat få upp allting på hemsidan så att våra lärare inte ska vara så oroliga över att vi inte fått något gjort. Det vi har kvar att göra är att skriva mer om hjärnan och sen analysen. Analysen beräknar vi kommer ta ganska lång tid men trots det så börjar vi se slutat av tunneln!
 
 
idag ska Jesper och jag försöka att strukturera upp vår hemsida så att vi lättare kan börja publicera information och slippa att det blir en enda klumptext. vid det här laget börjar vi känna oss ganska stressade men efter dagens snack så känns det endå okej. 
 
 
Jag och jesper har kommit igång med arbetet men är lite efter i planeringen. Vi känner oss dock trygga att vi kommer bli klara då vi nu lagt på ett kol. Idag ska vi fila på vår fakta vi samlat och kolla så att vi får svar på alla frågestäl 
 
 
Idag så ska jag och Jesper börja fördjupa oss i våra ämnen och det har blivit så att han ska börja med hjärnan och jag undersöka hur mycket ADHD påverkar vårt samhälle och vad det kostar för det. 
 
 
Idag har jag och Jesper finslipat förstasidan på hemsidan och skrivit klart våra "visste du att..." kolumner och rättat till några stavfel på introduktionen. 
 
 
Det är här vårt första inlägg! vi har precis kommit igång med arbetet och börjat läsa om hjärnan och sjukdomen ADHD. Idag tänkt vi samla ihop det vi gick igenom förra lektionen och få upp lite saker på hemsidan. 
 
 
Start blogging by creating a new post. You can edit or delete me by clicking under the comments. You can also customize your sidebar by dragging in elements from the top bar.